Werkwijze

Trainen in kleine groepen voor meer aandacht per speler. Dit zorgt voor meer individuele aandacht en een maximale ontwikkeling.

Ons doel

Ons doel is een extra bijdrage leveren aan de individuele ontwikkeling van voetballers in de leeftijdscategorie 6 t/m 16 jaar. Deze extra bijdrage willen wij graag aanbieden op voetbaltechnisch gebied en bij de ontwikkeling van de lichaam coördinatie.

De doelgroep

Onze doelgroep zijn de kinderen en jongeren in de leeftijdscategorie 6 t/m 16 jaar, omgeving Hoeksche Waard, die gespecialiseerde voetbaltraining willen krijgen om zich te verbeteren in de belangrijkste individuele aspecten van het voetbal.

Trainingsinhoud

Onze trainingen worden onderverdeeld in de volgende accenten:

  1. Voetbaltechnisch (Functioneel)

  • o.a. Balbehandeling, passing, aannames, dribbel.

  1. Kijkgedrag

  • o.a. Het verbeteren van beslissingen nemen.

  1. Lichaam coördinatie

  • o.a. Loop coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen.

Onze oefenstof bestaat uit een combinatie van deze 3 accenten (minimaal 2). Waarbij de aandacht op bepaalde vlakken komt te liggen die op voorhand worden vastgesteld.

Start vandaag nog jouw ontwikkeling...

Meld je vandaag nog aan voor onze voetbaltrainingen of voetbaldagen! Wij helpen je graag met jouw doelstelling(en). Tijdens onze voetbal trainingen krijg je inzicht welke ontwikkelingen er zijn voor jou. Dit doen we liefst zo persoonlijk mogelijk.