Over ons

SoccerPRO, meer dan een voetbalschool...

Waarom een voetbalacademie?

SoccerPRO Nederland is niet zomaar een voetbalschool in de Hoeksche waard... SoccerPRO is een voetbalacademie die meer specifiek ingaat op het verbeteren van de voetbalkwaliteiten van voetballers op amateur niveau en voor voetballend talent wat al op professioneel niveau bezig is.

Veel kinderen en jongeren spelen bij voetbalclubs dicht in de buurt van hun huis, dit is praktisch. Echter krijgen ze hierdoor vaak niet de gewenste voetbaltraining om zich te ontwikkelen, omdat niet elke club beschikt over (gediplomeerde) trainers met de juiste achtergrond.

Door in kleinere groepen te werken (van ongeveer 8 spelers per trainer) en daarmee meer aandacht te besteden aan het individu, willen we spelers de mogelijkheid geven alles uit hun voetbalkwaliteiten te halen. Dit alles vormde voor ons de drijfveer om Soccer PRO op te zetten en de kinderen deze begeleiding te bieden.

Meld je vandaag nog aan voor onze voetbaltrainingen en/of voetbaldagen

Wij helpen je graag verder met jouw doelstelling(en). Tijdens onze voetbal trainingen krijg je inzicht welke ontwikkelingen er zijn voor jou. Dit doen we liefst zo persoonlijk mogelijk.