Clubtraining

Clubtrainingen


Veel jeugd wil graag vaker voetballen dan ze al doen. Omdat voetbal leuk is en omdat ze zich willen verbeteren onder leiding van goede trainers. Voor veel verenigingen is dit echter moeilijk te organiseren. SoccerPRO helpt daar graag bij!

In een halfjaarlijkse cyclus, die loopt naast reguliere trainingen, begeleiden wij de spelers naar een hoger voetbalniveau.

Wat zijn SoccerPRO clubtrainingen?

Duur: 45 Minuten

Op 8 avonden per half seizoen worden er voetbaltechnisch specifieke trainingen gegeven.


De trainingen, met en duur van 45 minuten, bestaan uit oefeningen gericht op basistechniek en gevorderde techniek. Oefeningen worden zowel met als zonder weerstand aangeboden.


De extra techniektrainingen staan onder leiding van onze SoccerPRO hoofdtrainers, die daarbij ondersteund worden door trainers uit de eigen vereniging zelf waardoor ze een inkijk krijgen in de werkwijze van SoccerPRO en deze ervaringen mee kunnen nemen.


De jeugdopleiding van uw club krijgt hierdoor een enorme boost!

De speler...


  • Krijgt training van de beste trainers. Vanuit SoccerPRO in samenwerking met uw vereniging.

  • Leert nog meer bewegingen en krijgt meer controle over lichaam en de bal.

  • Krijgt meer zelfvertrouwen door verbetering van de techniek.

  • Traint met nieuwe en specifieke materialen.

  • Krijgt een certificaat na afloop van de cyclus.

*De prijs word afhankelijk van de aanvraag samengesteld. Voor meer informatie hierover, neem contact op via info@soccerpro.nl

Heb je vragen of wil je je aanmelden?

Heb je een vraag over bovenstaande prijzen of trainingen of wil je je aanmelden voor onze voetbalschool of prive voetbal training? Meldt je dan aan of neem vandaag nog contact met ons op!